Varování před lákavými nabídkami na některých eshopech.....

Včera jsem náhodně otevřel stránky http://www.syndeck.com/ , jaké bylo mé překvapení když jsem zde nalezl úžasné ceny veškeré elektroniky. Zejména mé foto srdce zaplesAlo, no uznejte .... Nikon Zoom Super Wide Angle ED-IF AF-S DX Lens 17-55/2,8 za 533 EURO....Kdo by odolal? Hned ráno jsem stránky opět navštívil a začal je podrobněji zkoušet.....vypadají opravdu velmi věrohodně, píšou o mezinárodní společnosti distribující elektroniku z asijských zemí a vzhledem k objemu, si mohou dovolit ceny o 10-40% levnější než na běžném trhu....Stále mi to znělo věrohodně.....všude spousta komentářů údajných majitelů, nějaké ikony certifikáty, dokonce online kamery z head officů, atd.......nedalo mi to a zkusil jsem objektiv objednat.....došel následijící email:

Na něj ještě není až tak nic divného.......ale stále mi to nedá a snažím se najít alespoň nějaké informace, přece není možné, aby na celém netu nebylo alespoň zmíňka o tomto "super" webu....

A tady jsou výsledky:

tento web není jediný, nabízející elektroniku za super cenu.....má to pochopitelně háček, nikdo z kupujích své zaplacené zboží nobdržel....

Podvodné weby:

http://www.syndeck.com/
http://www.in-shopper.com/
http://www.tonexshop.com/
http://www.onich.com/
http://www.cendice.co.uk/

Zcela jistě budou i další....nutno také podotknout, že něktré z nich již v provozu nejsou, ale všiměte si stejného kabátu u některých z výše uvedených odkazů, pouze s jiným názvem firmy:-)

Příběhy některých "smolářů" najdete zde.... včetně komentářů a výše uvedených odkazů (tyto stránky mne zcela utvrdily, že se jedná o podvod)

 

V případě, že jste na podobné stránky narazili i Vy neváhejte a ozvete se na email, rád zde tyto "super" weby pro výstrahu uvedu.

Závěrem lze pouze dodat, že heslo "laciné, dvakrát placené...." zde funguje na sto procent a já zase nějakou tu kačku ušetřil, ale nutno podotknout, že to tentokráte bylo velmi blízko....

 

Rychlá zpráva (klikni na "přidej vzkaz"):